De ce sa soliciti o oferta personalizata de credit rapid?

Indiferent de cat de atent esti cu veniturile tale, te poti confrunta oricand cu o cheltuiala urgenta neprevazuta. Pentru a solutiona problema cat mai curand, solicita o oferta pe Agilcredit.ro si bucura-te de cele mai avantajoase propuneri.

Iata motivele pentru care sa ceri cat mai repede un credit personalizat:

 • vei putea obtine un imprumut cu cele mai avantajoase conditii pentru tine si nevoile tale
 • vei accesa creditul comod si simplu, de acasa, fara sa fii nevoit sa te deplasezi la sediul institutiei
 • procedura este una extrem de simpla, care presupune doar cativa pasi, iar raspunsul specialistilor nostri poate fi gata chiar si in cateva ore
 • ai parte de transparenta, deoarece in contract vor fi specificate toate detaliile creditului: dobanda, comisioane, perioada de restituire si altele
 • te bucuri de dobanda fixa

Ce trebuie sa stii despre creditele online?

Daca ai nevoie in mod urgent de o suma de bani pentru a plati o factura, o datorie sau pentru a face fata unei cheltuieli neprevazute, atunci trebuie sa stii ca poti accesa rapid un imprumut online.

Creditele rapide se adreseaza acelor persoane care se confrunta cu o situatie presanta de natura financiara. Daca imprumuturile acordate de banci necesita proceduri si verificari minutioase care dureaza vreme indelungata, cele oferite de institutiile financiare nebancare sunt mult mai simplu de obtinut si pot fi aprobate in decurs de cateva ore. Utilizatorii recurenti pot primi banii instant, fara a fi nevoie de a repeta procesele parcurse la prima solicitare.

Care este creditul potrivit pentru tine?

Mai jos gasesti o lista cu tipurile de credite rapide online pe care le poti solicita chiar acum. Studiaza care sunt caracteristicile lor si alege oferta cea mai potrivita pentru tine. Tine cont de nevoile tale financiare, capacitatea de rambursare precum si de istoricul tau de credit.

Credit online foarte rapid pentru perioade scurte - 92 de zile, suma maxima 10.000 lei. Este oferit tuturor clientilor, chiar si celor cu istoric negativ la Biroul de Credit, daca au un venit lunar de cel putin 500 lei. Acesta este un imprumut foarte util celor care au nevoie urgenta de bani pentru rezolvarea unei situatii neprevazute.

Linie de credit

Credit rapid cu 0% dobanda pentru primul imprumut pana la 10.000 lei si credit instant la orice ora dupa ce devii client, timp de 5 ani.

Aplica acum si primesti creditul in doua ore!

* Exemplu calcul DAE: valoare credit 1.000 lei, durata credit 30 zile; Valoare totala platibila in baza creditului (valoare credit + dobanda) 1.000 lei; DAE – 0%

Credite in rate pana la 10.000 lei

Credite de pana la 10.000 lei, in 24 rate fixe, cu minimum de documente si fara verificare la Biroul de Credit.

Aplica acum cu o poza a cartii de identitate si un extras de cont cu tranzactia de incasare a venitului si o plata cu cardul!

* Exemplu calcul DAE: valoare credit 5.000 lei, durata credit 12 luni, rata anuala a dobanzii 324%, comision de analiza 250 lei, valoarea unei rate lunare 1.431,26 lei. DAE – 2.057,93%

Credite de nevoi personale pana la 20.000 lei

Credite cu dobanda avantajoasa de pana la 20.000 lei, pe care ii poti achita in 60 de rate lunare.

Aplica si ai reducere din dobanda la achiti ratele la termen!

* Exemplu calcul DAE: valoare credit 10.000 lei, durata credit 36 luni, rata anuala a dobanzii 60%, comision de analiza 250 lei, valoarea unei rate lunare 605 lei. DAE – 79,93%

Cum se obtin creditele online?

Iata cum poti obtine o oferta personalizata in cel mai scurt timp de la Agilcredit.ro:

 1. Intri pe siteul creditorului
 2. Selectezi suma de care ai nevoie, in functie de dobanda si alte criterii avantajoase
 3. Decizi care este perioada de rambursare pe care o doresti
 4. Solicitarea ta este analizata de catre specialistii institutiei financiare
 5. Vei primi oferta personalizata. Aceasta va fi configurata in functie de nevoie, de profilul utilizatorului, de suma si perioada alese

Solicita o oferta de credit rapid si bucura-te de cel mai avantajos imprumut!

Cui ii sunt adresate creditele online?

Ofertele creditorilor nebancari sunt destinate persoanelor care fie au nevoie de o anumita suma de bani cat mai curand, fie, din diverse motive, nu pot obtine un imprumut de la o banca, ori nu pot accesa suficiente fonduri pentru a-si acoperi nevoile.

Daca trebuie sa faci o plata imediat sau figurezi ca restantier la Biroul de Credite, solicita o oferta pe Agilcredit.ro! Vei primi cel mai avantajos imprumut in cel mai scurt timp!

Te afli intr-una dintre urmatoarele situatii? Cere un credit online rapid si scapa de griji!

 • trebuie sa faci o plata rapida sau sa achiti o factura
 • ai nevoie de bani pentru a scapa de o datorie
 • ai gasit un produs la promotie si doresti sa-l cumperi inainte de primirea salariului pentru a nu rata oferta
 • nu ti se aproba solicitarea de credit la o banca din cauza conditiilor prea stricte
 • te afli pe lista rau-platnicilor la Biroul de Credit
 • suma potentiala oferit de banca nu este suficienta pentru nevoile tale

Ca sa obtii creditul rapid online, solicita o oferta! Specialistii institutiilor financiare iti vor personaliza cel mai avantajos imprumut urgent!