Linii de credit rapid

100 LEI
Cati bani doresti sa imprumuti?
10000 LEI

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Suma solicitata 0,00 LEI
Prima scadenta -
Dobanda/zi 0,00 LEI
Dobanda totala pana la
0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral 0,00 LEI
DAE la prima tragere* 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere 0 %
DAE maxim de la a doua tragere 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Credit cu dobanda zero la accesarea unei linii de credit online pentru diverse scopuri

Liniile de creditare sunt solutii de finantare la care poti apela daca vrei sa profiti de cat mai multa flexibilitate in administrarea unui imprumut atunci cand consideri ca vei avea nevoie de resurse banesti la un moment dat in viata personala.

Alaturi de alte produse de creditare precum creditele in rate online sau celebrul credit de nevoi personale, linia de credit la care poti apela este un produs care poate fi un raspuns util atunci cand esti in cautarea celei mai bune variante de finantare pentru un proiect de natura personala.

Liniile de credit - solutiile de finantare la care poti apela oricand

Daca nu poti apela la sistemul bancar pentru a accesa o linie de credit fie pentru ca ai avut alte imprumuturi neachitate la timp, fie pentru ca vrei sa eviti birocratia si timpul pierdut la ghiseele bancilor, liniile de credit IFN pe care le poti gasi prin intermediul agregatorului Agilcredit.ro sunt o solutie demna de luat in considerare.

Apeland la o linie de credit online pentru persoane fizice, iti poti oferi un nivel excelent de flexibilitate alegand singur daca si cand sa tragi o suma de bani de care ai nevoie din suma alocata prin imprumut sau alegand data convenabila pentru rambursare. De asemenea, poti folosi calculatorul pentru linia de credit, poti efectua trageri si rambursari ori de cate ori ai nevoie, desigur, in limita sumei de bani imprumutate.

Credit fara dobanda la accesarea unei linii de credit online pentru diverse scopuri

Daca vrei sa beneficiezi de credite cu dobanda zero sau primul credit fara dobanda online, atunci liniile de credit la care poti apela prin intermediul Agilcredit.ro sunt o oportunitate excelenta deoarece vei avea 0% dobanda de plata pentru primul imprumut situat in limitele unei sume maxime accesate de 10.000 de lei. Mai mult, odata ce ai aplicat si consultantii au verificat solicitarea ta, vei primi imprumutul cu dobanda zero fie in aceeasi zi, daca ai efectuat cererea in timpul orelor de program, fie in ziua urmatoare, daca ai efectuat cererea in afara orelor de program.

Creditul rapid online fara dobanda care face parte din produsul financiar al liniilor de credit pentru persoane fizice este un real beneficiu mai ales atunci cand nu dispui de suficienta lichiditate pe termen scurt pentru achitarea unor obligatii sau pentru finantarea unui proiect, pentru a-ti indeplini dorintele, a merge intr-o vacanta exotica sau a-ti reamenaja locuinta.

Linia de credit poate fi accesata cu responsabilitate de la un partener de incredere

Chiar daca liniile de credit IFN fac parte din gama creditelor rapide online pe care le poti accesa mult mai usor fata de produsele financiare similare din sistemul bancar, este recomandat sa adopti o atitudine responsabila si sa apelezi la imprumuturi doar atunci cand exista o nevoie reala de finantare care nu poate fi satisfacuta in timp util altfel si doar daca te-ai asigurat ca vei putea returna costul imprumuturilor la timp. Consultantii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi in domeniul liniilor de credit online si a imprumuturilor rapide fara dobanda potrivite pentru cerintele tale specifice.

Intrebari si raspunsuri

 

Ce este o linie de credit online si cum functioneaza?
O linie de credit pentru nevoi personale este un produs care are la baza un contract de credit semnat pentru o perioada de timp definita (de regula 5 ani), prin care o institutie financiara acorda un imprumut unei persoane fizice, permitandu-i sa retraga, la nevoie, orice suma de bani pana la plafonul maxim. Utilizatorul poate accesa un imprumut online sub forma unei trageri din linia de credit, in functie de nevoi, si sa returneze doar suma efectiv utilizata si dobanda aferenta perioadei de utilizare a acesteia.

Care este suma maxima disponibila intr-o linie de credit pentru persoane fizice?
Suma maxima pe care institutiile partenere AgilCredit o pot oferi ca plafon maxim pentru liniile de credite, este de 10.000 de lei. Plafonul aprobat poate fi diferit in functie de situatia financiara a fiecarui solicitant si capacitatea sa de a rambursa suma pusa la dispozitie .

Care sunt avantajele unei linii de credit fata de alte forme de credit?
Linia de credit functioneaza ca o rezerva de bani la care poti apela in caz de urgenta. Aceasta ofera acces rapid la bani in comparatie cu alte forme de credit prin transferul instant al sumei solicitate direct pe cardul beneficiarului. De asemenea, dobanda zero pentru prima tragere, oferita de institutiile ale caror linii de credit le oferim prin intermediul site-ului nostru, este un avantaj demn de subliniat.

Exista taxe suplimentare asociate cu o linie de credit?
Contractele pentru liniile de credit incheiate cu institutiile partenere sunt 100% transparente si au ca unic cost dobanda perceputa zilnic. Pentru prima tragere din linia de credit dobanda este 0%/zi, iar incepand cu a doua tragere dobanda standard este 1,25/zi.

Care sunt pasii pentru a obtine o linie de credit de pana la 10.000 de lei?
Pasii includ completarea cererii online pentru linia de credit, furnizarea documentelor necesare, evaluarea de catre furnizor si, in caz de aprobare, semnarea contractului. Este recomandat sa citesti cu atentie toti termenii si conditiile inainte de a semna contractul.