Aplica acum pentru un Credit de Nevoi Personale Online in Rate

Credite cu dobanda avantajoasa de pana la 20.000 lei, pe care ii poti achita in 60 de rate lunare.

Calculator credit de nevoi personale pana la 20.000 Lei

2000 LEI
Alege suma dorita
20000 LEI
6 luni
Alege perioada de rambursare
24 luni

Suma solicitata
Perioada solicitata
Rata medie
Comision analiza
Data primei scadente
Rata anuala a dobanzii
DAE

Calculatorul de credit de nevoi personale - unealta utila pentru o simulare personala

Pentru a avea o imagine clara a imprumutului pentru nevoi personale pe care vrei sa-l accesezi, echipa Agilcredit.ro iti pune la dispozitie un veritabil simulator de credite de nevoi personale prin care poti studia toate detaliile privind ofertele de credite de nevoi personale, dobanzile si perioadele de rambursare.

De asemenea, poti face diverse simulari cu sume de bani diferite pe care le poti imprumuta in functie de propriile posibilitati de returnare a banilor.

Credite Nevoi Personale - imprumuturile de care poti avea oricand nevoie

Asa cum le spune si denumirea, creditele de nevoi personale sunt imprumuturi accesate pentru a obtine sumele de bani necesare acoperirii cheltuielilor realizate in scopuri dintre cele mai diverse si care au rolul de a satisface la timp si in mod rapid unele nevoi ale persoanelor, nevoi care altfel nu ar fi putut fi acoperite din punct de vedere financiar.

Imprumuturile de nevoi personale pot fi solicitate atat in sistemul bancar, cat si apeland la institutiile financiare nebancare unde acestea pot fi obtinute prin proceduri mult mai simple si intr-un orizont de timp foarte scurt. Diferenta fata de sistemul bancar este data de rigurozitatea pe care aceste institutii o aplica la acordarea imprumuturilor pentru nevoi personale care depasesc un anumit cuantum considerat riscant. Este foarte posibil ca la anumite sume de bani ceva mai mari ofertele de credit de nevoi personale de la banci sa vina impreuna cu solicitarea de garantii suplimentare din gama ipotecilor pe proprietatile imobiliare ale solicitantului.

Nu acelasi lucru se intampla in cazul accesarii unui credit de nevoi personale pe 5 ani ca perioada maxima de rambursare sau pe o perioada mai mica de la institutiile financiare nebancare. De la aceste institutii nebancare poti obtine credite rapide online fara a fi nevoie sa-ti ipotechezi casa sau terenul din proprietate, iar intreaga procedura de acordare se desfasoara mult mai rapid.

Creditele de nevoi personale nebancare si modalitatile de obtinere a imprumutului online

Spre deosebire de linia de credit sau de produsele financiare din gama creditelor online in rate, creditele de nevoi personale rapide actioneaza ca o solutie exact atunci cand ai nevoie mai multa de bani intr-un timp relativ scurt si nu vrei sa pierzi timp pretios la banci sau nu ai posibilitatea accesarii de credite bancare standard.

Conditiile de obtinere a unui credit de nevoi personale nebancar sunt destul de simplu de indeplinit, iar procedura nu este foarte complicata. Exista unele conditii, insa, care privesc varsta minima si cea maxima a solicitantului, prezentarea unei dovezi privind obtinerea unui castig lunar recurent, dovedirea vechimii in domeniul de activitate, precum si alte conditii, de la caz la caz, pe care le vei afla in urma unei cereri de oferta de creditare.

Imprumuturi de nevoi personale nebancare - optiunea rapida la indemana oricui

Nevoia rapida de finantare, fara batai de cap si fara conditii complicate poate fi azi usor de indeplinit. Ofertele de credite IFN online pentru nevoi personale sunt azi la indemana ta, la doar un click distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi optiunea potrivita nevoilor tale urgente si sa alegi ofertele care ti se potrivesc cel mai bine, cu dobanzi avantajoase si cu reduceri din dobanzi la achitarea ratelor la termen.

Intrebari si raspunsuri

 

Ce este un credit de nevoi personale online si cum functioneaza?
Un credit de nevoi personale online este un produs financiar oferit de diverse institutii financiare, inclusiv partenerii AgilCredit, prin care poti imprumuta o suma de bani pentru diverse necesitati personale, prin completarea unei cereri de credit online. Documentele solicitate sunt minime, sumele imprumutate pot ajunge pana la 20.000 de lei iar rambursarea se face in rate egale.

Care sunt avantajele solicitarii unui credit online de nevoi personale in rate fixe?
Accesarea unui credit de nevoi personale in rate fixe online, oferit de partenerii AgilCredit, iti ofera posibilitatea sa faci achizitii pentru care nu aveai pregatit un buget, dar iti ofera si predictibilitate in gestionarea bugetului personal. Ratele fixe iti permit sa stii exact cat trebuie sa platesti lunar, fara surprize legate de fluctuatiile dobanzilor. In plus, partenerii Agilcredit iti reduc dobanda cu 10 procente, daca achitati ratele la scadenta.

Cum se realizeaza procesul de aplicare pentru un credit de nevoi personale online?
Procedura de aplicare este simplificata si se realizeaza exclusiv online. Vei folosi calculatorul de credit de nevoi personale pentru a simula imprumutul, incarci documentele necesare (o poza a cartii de identitate si extrasul de cont cu tranzactia de incasare a venitului si o plata cu cardul) si vei primi decizia rapid. Partenerii AgilCredit te vor ghida pe tot parcursul procesului.

Care este perioada de rambursare a creditului si care este dobanda ratelor fixe lunare pentru creditul online de nevoi personale?
Perioada de rambursare, dobanda si rata lunara variaza in functie de suma imprumutata conform exemplificarii de mai jos:
• Pentru sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 lei, poti alege o perioada de rambursare intre 3 si 24 de luni, cu dobanda de 80% pe an. • Daca vrei sa imprumuti o suma cuprinsa intre 5.001 si 10.000 de lei, poti beneficia de alegerea unei perioade de rambursare intre 12 si 36 de luni si o dobanda de 70% pe an. • Daca ai nevoie de o suma cuprinsa intre 10.001 si 20.000 lei, ai la dispozitie o perioada de rambursare intre 24 si 60 de luni, cu o dobanda de doar 60% pe an.
Reducerea cu 10% a ratei dobanzii pentru ratele achitate la timp, se aplica indiferent de suma sau perioada de credit.

Exista costuri suplimentare asociate Creditului de Nevoi Personale Online?
Cu exceptia comisionului de analiza in valoare de 250 de lei ce se achita o singura data indiferent de suma creditata, nu exista alte costuri suplimentare, cum ar fi costurile de administrare, taxe, comisioane sau alte asigurari optionale.