Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1. Cine suntem

FINANCIAL FIX SRL este o firmă românească ce se ocupă cu activități de marketing și care gestionează site-ul www.agilcredit.ro.

2. Date personale pe care le prelucrăm

FINANCIAL FIX SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume, prenume
  • Email
  • Telefon
  • Mesaj
  • Istoria navigării

3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru următoarele prelucrări:
În temeiul legal al interesului legitim al FINANCIAL FIX SRL de a vă răspunde mesajelor dvs din formularul de contact:

  • Nume și prenume - avem nevoie de aceste date pentru a vă putea personaliza adresarea.
  • E-mail - adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la mesaj
  • Mesaj - aici puteți detalia nevoile dvs

În temeiul legal al executării contractului din Termeni și Condiții:

Transmiterea datelor cu caracter personal către CreditFix IFN SA:

  • Nume și prenume - avem nevoie de aceste date pentru ca partenerul să vă contacteze.
  • Telefon - numărul de telefon va fi folosit de către CreditFix IFN SA pentru a vă contacta cu o ofertă personalizată.
  • Suma pe care o doriți - această sumă reprezintă solicitarea dvs către CreditFix IFN SA care va crea o ofertă personalizată pt dvs.
  • Folosirea unui debit card (da sau nu).

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Contactare cu oferte de marketing din partea Financial Fix SRL:

  • Nume și prenume - avem nevoie de aceste date pentru a ști cui ne adresăm.
  • Telefon - avem nevoie de aceste date pentru a vă contacta.

Contactare cu oferte de marketing din partea Credit Fix IFN SA:

  • Nume și prenume - avem nevoie de aceste date pentru ca partenerul să vă contacteze.
  • Telefon - numărul de telefon va fi folosit de către CreditFix IFN SA pentru a vă contacta cu o comunicare de marketing.

Comportament online

  • Istoria navigării - partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la Politica de cookie-uri

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei FINANCIAL FIX SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în România la NEOGEN care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru FINANCIAL FIX SRL.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Sendinblue din Franța care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru FINANCIAL FIX SRL, oferind serviciul de gestionare newsletter.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către CREDITFIX IFN SA care acționează în calitate de operator de date cu caracter personal, pentru a crea o ofertă personalizată pentru dvs și pentru a vă contacta, dar și pentru a vă contacta cu oferte de marketing, în cazul în care ați consimțit pentru acest lucru. Mai multe detalii despre modul în care CREDITFIX IFN SA vă prelucrează datele găsiți în politica lor de confidențialitate.

Datele dvs. personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul mesajelor vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pentru comunicări de marketing vor fi ținute timp de 10 ani de zile sau până la retragerea consimțământului dumneavoastră.

Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la contact@agilcredit.ro.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@agilcredit.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.