Ce este un credit rapid?

Creditul rapid reprezinta un imprumut ce poate fi accesat intr-un timp foarte scurt, in decurs de cateva ore, printr-o simpla procedura online.

Intampini dificultati de natura financiara? Ai parte de cheltuieli neprevazute? Creditul rapid te poate ajuta sa-ti rezolvi problema!

Un asemenea imprumut este acordat de o institutie financiara nebancara, la care poti avea acces intr-un interval foarte scurt de timp. Spre deosebire de mecanismul prin care se obtine un credit la o banca, in cazul celor rapide, acesta este mult simplificat. Deoarece esti scutit de multe dintre etapele si documentele necesare pentru a accesa un credit bancar, in acest caz, confirmarea obtinerii imprumutului poate avea loc chiar si in cateva ore.

Conditiile institutiilor financiare nebancare sunt mai putin rigide, astfel ca aproape oricine poate primi un astfel de imprumut. Printre acestea se numara varsta minima de 18 ani, posesia unui numar de telefon si a unei adrese e-mail personale, precum si a unui cont bancar, in care vor fi virati banii. Cei care nu pot incheia un contract de imprumut cu banca din varii motive se pot orienta catre o varianta mai simpla si mai accesibila. Solicita si tu oferta de credit online si scapa de grijile financiare imprevizibile!

Este esential ca acest credit sa fie facut cu responsabilitate, dupa un calcul prealabil al veniturilor si costurilor lunare. Asadar, va trebui sa te asiguri ca, in functie de castigurile tale constante, vei putea suporta atat cheltuielile esentiale (alimente, utilitati, abonamente si altele), cat si rata de restituire a banilor.

Solicita un credit rapid

* Exemplu calcul DAE: valoare credit 1.000 lei, durata credit 30 zile; Valoare totala platibila in baza creditului (valoare credit + dobanda) 1.000 lei; DAE – 0%

Avantajele unui imprumut urgent

Iata care sunt cele mai importante argumente pentru solicitarea unui astfel de produs:

 • Comoditate
 • Pentru a accesa creditul urgent, nu trebuie sa te deplasezi la sediul institutiei financiare, nu trebuie sa astepti la cozi interminabile sau la ghiseu. Procedura de solicitare are loc online. Tot astfel de vei primi confirmarea si suma dorita, in cel mai scurt timp.
 • Rapiditate
 • Atat procedura de solicitare, cat si aprobarea creditului se desfasoara fara intarziere, in intervale extrem de reduse, chiar si doar de cateva ore;
 • Fara documente suplimentare
 • Cerintele care privesc documentatia necesara sunt minime, iar actele pot fi incarcate online, fara a fi nevoie de varianta lor fizica;
 • Transparenta
 • Institutiile financiare nebancare au obligatia sa specifice in scris toate detaliile legate de linia de credit: dobanzi, comisioane, perioada de rambursare si nu numai;
 • Flexibilitate
 • Poti alege singur ce suma doresti sa imprumuti si care va fi perioada de rambursare;
 • Dobanda fixa
 • Nu vei avea parte de surprize neplacute in ceea ce priveste dobanda. Aceasta nu se va schimba si va fi specificata de creditor in contract.

Cand sa iei un credit rapid online

Credit rapid - agilcredit.ro

Imprumuturile urgente vin in intampinarea nevoilor celor care se confrunta cu dificultati financiare neprevazute sau doresc sa achite o anumita plata inainte de primirea salariului sau a pensiei.

Se poate intampla oricand ca in viata ta sa apara o cheltuiala urgenta neprevazuta sau sa iti doresti sa faci o achizitie inainte de a incasa salariul. Solicita o oferta si rezolva problema online, cu cel mai avantajos credit rapid!

Imprumutul rapid este o solutie care se adreseaza nevoilor punctuale si reprezinta o optiune utilizata pe termen scurt. Pentru cei care au nevoie de sprijin financiar pe o perioada mai indelungata, exista alte tipuri de produse monetare.

Este recomandat sa apelezi la creditul rapid daca te confrunti cu o situatie care cere o rezolvare imediata. De aceea, foloseste un astfel de mijloc pentru cazuri in care o conjuctura neprevazuta intervine in viata ta. Iata cateva exemple:

 • doresti sa achizitionezi un produs sau un serviciu aflat la promotie pentru o scurta perioada de timp si vrei sa nu ratezi oferta
 • trebuie sa achiti o factura inainte de primirea salariului
 • ai nevoie de bani pentru analize sau pentru o procedura medicala urgenta
 • esti nevoit sa platesti reparatii auto pentru a te putea deplasa sau ca sa inlocuiesti un obiect utilitar in locuinta
 • trebuie sa-ti innoiesti echipamentul cu care lucrezi: laptop, aparat foto si altele.

Oricat de responsabil ai fi din punct de vedere financiar, exista mereu posibilitatea de a avea parte de un incident neplacut sau de o cheltuiala neprevazuta. Prin urmare, nu mai astepta si obtine imediat suma necesara pentru a putea iesi din impas!

Ce acte cer institutiile de credit online?

Credit rapid online - agilcredit.ro

Pentru a beneficia de oferta unei institutii nebancare, conditiile privind documentele necesare sunt minime.

In cazul in care ai nevoie rapid de o suma de bani, poti obtine imprumutul online prin simpla incarcare a catorva acte. Descopera acum cat de simplu este sa faci rost de un credit urgent!

Datorită avansului tehnologic si serviciilor oferite de institutiile financiare nebancare, un credit rapid poate fi obtinut chiar si in doar cateva ore, deoarece necesarul de documente este minim. In plus, acestea pot fi trimise in format digital, fara ca tu sa trebuiasca sa te deplasezi la sediu, sa depui nenumarate acte si copii ale acestora si sa astepti vreme indelungata ca ele sa fie validate.

Primul credit urgent pe care il soliciti poate fi aprobat dupa incarcarea online a urmatoarelor documente:

 • copie dupa buletin sau dupa cartea de identitate
 • copie dupa extrasul aferent contului de incasare a veniturilor pentru intreaga luna precedenta.

Utilizatorii recurenti vor putea obtine credit online fara a mai fi nevoiti sa retrimita aceste documente.